2013-11-14 3457 views
朋友話想近近地係沙田食個半buffet, 加上見到可以係openrice dl佢既8折coupon, 咁就book左呢度, 本身安排左我地坐係好入既廳, 果度離buffet bar好遠, 同埋靜到有d唔自然, 所以就要求搬番出去, 坐近個bar~ 我地3個女仔叫左三文魚扒、雜牛扒同意粉既main~ 佢既三文魚扒唔老, 煎得岩岩好; 雜牛扒就好特別, 佢既味道係牛同豬既混合咁, 但我其中一個朋友就唔太鍾意佢呢個fushion lu~跟住佢既buffet bar都算過得去~ 有parma ham (不過蜜瓜refill得好慢...), 有唔同既cheese, 有基本既沙律、冷盤、甜品, 佢雪糕仲係haagen dazs添~! 味道既話就一般般啦, 不過不失~~總括黎講食物質數尚算ok, 至於環境真係好好, 好岩我地3個girls talk~

Other Info. : 本身朋友諗住print佢既8折優惠券, 但佢個page唔知咩事, 點print都print唔到 (因為佢要hard copy), 入座後就同餐廳既人講, 佢地就好有禮貌咁叫我地show番個screen cap俾佢睇, 之後就俾番個discount我地喇! 呢d先係service嘛~ 哈!
2013-10-19
$200 (Lunch)
Celebration
Birthday