2018-12-08 341 views
今日休息走左去去荔枝角,順路搵細妺食午餐,細妹帶埋佢一個同事出現。原來佢個同事係食素的。正煩惱於去那單餐廳吃飯,細妹提議佢公司附近的Bohdan ,佢係青山道荔昌工廠大廈 附近有間單車鋪的。一行三人,見午市套餐都好似好吸引。我就叫左生薑豚肉飯$48。份量十足,洋蔥炒豚肉加上甜甜的燒汁細妹叫黑松露忌廉鮮菌雞皇意粉$48雞件份量很多,細妺講味道不錯,但如果可以多些汁就好了。我妹的同事是素食者,平日餐廳多數是自己挑走肉類,今次同餐廳提及能否走肉,幸好也樂意配合。黑松露忌廉鮮菌意粉走雞皇$48這碟的菌數量比細妺那碟多,同事説味道👌,但下次會叫少意粉!午餐係冇加一。服務也不差,亦可以儘量滿足客人要求,今次十分滿意。

份量十足,洋蔥炒豚肉加上甜甜的燒汁
日式生薑豚肉飯
細妹叫黑松露忌廉鮮菌雞皇意粉$48
雞件份量很多,細妺講味道不錯,但如果可以多些汁就好了。
黑松露忌廉鮮菌雞皇意粉

黑松露忌廉鮮菌意粉
凍檸茶

$50 (Lunch)
日式生薑豚肉飯
黑松露忌廉鮮菌雞皇意粉