2023-02-09 168 views
原來圓方開咗一間西餐廳,有午市套餐幾抵食㗎🙀如果叫兩個course到時喺$188🤤我覺得呢個價錢都幾抵食。畢竟佢嘅質素都幾好❤.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪帝王三文魚他他,刁草,辣根,香辣脆餅.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪要加錢㗎。大家要留意!不過真係好值得食,如果大家有不值嘅話我會建議大家可以試吓🤤他他中嘅三文魚已經同刁草同埋辣根混合左,所以食落口嘅味道會更加豐富。香辣嘅脆餅增加辣味🌶️令到成個他他更為惹味.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪法式長麵包,果仁種子牛油.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪yessss!都係要加錢💸!我覺得呢個錢比得好值得!因為佢個牛油實在太特別了,有香濃嘅果仁味。‪.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪西班牙鯖魚,韭菜,薯仔,雞湯.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪最後一樣加錢嘅嘢食就係呢個,好感謝職員介紹,因為呢個鯖魚比平時食開嘅油分更加充足💁🏻‍♀️,更加香口。.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪燉豬腩肉,豬手小丸子,芹菜頭,蘋果迷迭香醬汁.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪燉嘅豬腩肉會比較滑少少,口感軟身,肉汁Juice。小丸子外脆內軟,豬手👅份量好足夠。