2023-10-08 20 views
銅鑼灣新開咗間日式居酒屋,lunch time試咗兩款午市套餐,食物質素及性價比都ok😌午市套餐均包括前菜、沙律及味噌湯,當日前菜係帶子裙邊,入口惹味爽口,沙律及味噌湯則屬正常發揮😌🇯🇵三文魚親子丼($118)三文魚厚身且份量不少,鋪滿晒飯面,配搭三文魚子撈飯同食,入口有魚油香之餘,更帶鹹香,除價錢有驚喜,感覺亦好滿足😌🇯🇵醉忘精選刺身5點配御飯($228)刺身包括油甘魚、金目鯛、牡丹蝦、吞拿魚赤身及帶子,每款都好新鮮,當中特別鍾意油甘魚,入口肥美厚身,更嘗到魚嘅天然鮮甜;其次係金目鯛,與梅子啫喱同食,味道酸酸地且更能提鮮😌

🇯🇵三文魚親子丼($118)

🇯🇵醉忘精選刺身5點配御飯($228)
Type of Meal
Lunch