2024-08-28 1033 views
中午約咗朋友想坐低慢慢傾偈,就揀咗快樂小羊,一於一路打邊爐,一路傾餐廳的氛圍輕鬆舒適,非常適合與朋友聚餐。店內的招牌菜之一的湯底是濃郁酸辣金湯中鍋,湯底酸辣可口,一定滿足到鍾意食酸辣嘅朋友。蔬菜自助吧的任食選擇令人驚喜,娃娃菜菠菜蘿蔔等等都非常之新鮮,實現真正嘅蔬菜自由👍🏻我特別喜歡塔拉上的快樂卷,口感柔軟,搭配上新鮮的羔羊肋卷,肉質鮮嫩西冷牛肉更是柔嫩多汁而手工滑三拼和黑松露羊肉丸則為火鍋增添了層次感,讓每一口都充滿驚喜蒙式烤羊串的香氣也讓人回味無窮新鮮的海帶苗吸晒金湯入邊嘅味道,非常之惹味同埋佢肉嘅份量亦都非常之多$3-40已經有咁多肉,真係非常之抵現在,快樂小羊正在進行一項特別推廣:消費滿**$300**即可獲得**$300**的現金券,供下次使用我亦都見到佢新推出的一人火鍋定食,變相即使自己一個嚟又或者係想衛生啲同朋友食都可以分開邊爐嘅話都可以用呢個套餐根據返肉類有個價格嘅調整,重點係都唔過$100😍
餐廳的氛圍輕鬆舒適,非常適合與朋友聚餐。

西冷牛肉更是柔嫩多汁
蒙式烤羊串的香氣也讓人回味無窮
新鮮的海帶苗吸晒金湯入邊嘅味道,非常之惹味
同埋佢肉嘅份量亦都非常之多
$3-40已經有咁多肉,真係非常之抵