2017-07-28 415 views
呢間嘢喺荃灣排位都算高,基本search荃灣有咩事好食,就會出現喺頭十位,所以未食過都要去試下(其實我去過下午茶,食件cake果啲,都唔錯)加上藍同事提議去,就去了(事關最多意見,又煩就是他)😂一路行一路曬住,其實我就快死,但由於不能太港女氣質,只能加快步伐,盡快離開戶外😑大約30度,藍同事著了外套⋯冷衫(太弱了吧!)去到大約2點,人都開始散,不用等位十分好,即刻降溫,做返正常人,開始點餐。我點豬肉腸(餐牌寫住蛇餅)見到蛇餅本人,笑咗🤣真係好似蛇,味道可以,但偏咸,我只食了三份一,但見同事S的雞肉青豆好吸引,下次想試下。其他嘢都可以,但同事C的喇沙太可憐了,居然有煙肉,以我見識咁少都喺第一次見煙肉喇沙,完全想像唔到咩口味,只可以話同事C每次揀的食物都好可憐🤣🤣🤣🤣但佢個最平40+,其他都要70+另外藍同事加了香蕉牛奶布甸,又幾好味(佢加埋食了$110左右,好貴)
2017-07-21