2021-05-21 203 views
2021年5月19日 星期三今日係難得嘅公眾假期,於是相約左一班朋友去灣仔食嘢,最後我哋選擇咗食西班牙菜,所以就選擇咗呢間餐廳呢間餐廳之前我曾經試過買佢哋嘅外賣食物包,味道唔錯,所以就介紹一班朋友嚟呢度食,位置都算方便,喺合和中心隔離,而且我哋去嘅時間唔算太多人,所以一去到就可以安排位置睇返餐廳嘅餐牌,發覺都有唔少西班牙菜式可以選擇,價錢以灣仔來講都算正常,而且西班牙海鮮飯仲可以選擇regular size或者family size,啱晒唔同人士食物方面,其中比較推薦呢一個西班牙蛋餅,賣相非常精緻,而且焗得好香,加上幾厚身,成個蛋餅好企身,食得到裏面有西班牙肉腸,充滿鹹香味另一個推介菜式當然係西班牙海鮮飯,食得出好鮮味,因為加入左大量海鮮,每一粒飯都沾滿醬汁,帶子夠晒彈牙,調味一流最後我哋一共七個人食咗差唔多二千幾蚊,個個都包住個肚走
2021年5月19日 星期三

最後我哋一共七個人食咗差唔多二千幾蚊,個個都包住個肚走
2021-05-19
$300 (Lunch)