2016-05-07 739 views
由廣華街6號擴充到8號鋪位,開業大概兩年, 其間都有幫襯下,價錢雖然貴但食物都唔錯。第一次幫襯擴張後的午市, 開始時見到有午市的價錢既menu, 上面仲印左泰國通胡慧沖個樣,心諗呢間餐廳都幾識變通做生意,因為之前印象中無呢個抵食既menu。見到有得揀$46咖哩豬/牛/雞肉飯, 另外有一個只貴兩蚊-$48既咖哩雞扒飯,就選左後者。 期望有一塊有雞皮既鮮嫩雞扒伴隨咖哩上枱,殊不知上枱時來左一碗咖哩無骨雞件。 食一啖心怕係咪上錯,就同侍應確認呢兜係咪雞扒,佢解釋雞肉既係雞絲狀😱😱😱😱🍗。個d 雞件真係幾有湯渣既感覺。而咖哩汁都比較重酸味,可能檸檬汁太多。退步了,可能將貨就價,明既.. 希望老闆睇到可以改善一下!

希望老闆睇到可以改善一下!

咖哩雞排飯
咖哩雞扒飯
2016-05-07
$58 (Lunch)