2018-06-12 1535 views
冇諗過九龍城會有咁樣既cafe,價錢偏貴,但食物不俗。與同事一齊去嘗試,聽講咖啡都唔錯。見到個咖啡機都幾premium同咖啡師都好認真,就好想嘗試杯咖啡。跟set 既cappuccino 味道不俗,咖啡味濃。可惜叫拎幾包糖比我地叫咗三次,10幾分鐘先俾我地。個廚房都好鍾意改嘢,同事問果汁係乜,前後改咗4次confirm我地....可以做好啲溝通既服務方面。個湯睇落啲料好清淡,其實都夠味之餘仲偏鹹。 幾好飲配既餐包係果仁包都幾好味,令唔鍾意食果仁既我都覺得不俗唔記得影影出嚟好細,其實豬扒好厚,成個乾淨好肉,其實prefer俾多兩個薯仔唔要一舊扒。豬扒好juicy,芝士汁都好味,我覺得有啲鹹,但同事唔覺,OK fine~感覺肉肉的,好邪惡⋯⋯龍利柳配waffle,真係有啲奇怪,waffle 冇汁醬好乾下。個魚都幾好味。份量都多既,15x$ 好香。午餐嚟講偏貴,但質素不俗。
冇諗過九龍城會有咁樣既cafe,價錢偏貴,但食物不俗。

與同事一齊去嘗試,聽講咖啡都唔錯。
可以做好啲溝通既服務方面。

唔記得影

份量都多既,15x$ 好香。
午餐嚟講偏貴,但質素不俗。