2018-05-11 103 views
呢輪忙到瞓都無覺好瞓,但好友生日都一定要食個飯既~得晏晝可以偷走出嚟,加上呢排好辛苦,就揀間咗呢間慰勞吓自己、順道同老友賀壽!店員安排咗我哋坐bar檯,我自己就揀咗12件手握壽司,店員好貼心咁問我邊樣唔食,天呀~好感動呀~通常只有我問店員可唔可以唔要乜乜乜,而通常到嘅答案都係:規定咗喎~無得唔要~所以今次真係好感動呀~講返呢幾件軍艦,蟹肉、海膽、貝柱都好鮮味,尤其海膽就更加無得輸!佢哋嘅壽司飯並唔係白飯,而係醬油飯,淡淡的,唔太濃,無搶到魚生嘅鮮味估唔到一個set lunch居然有左口魚裙邊,出面淨係呢兩件都賣得好貴,所以呢個餐係抵食嘅~帶子都好厚肉鮮甜,點解佢淨係得銅鑼灣店呢~大家埋嚟睇~吞拿魚佢生得幾靚仔~yummy~朋友就叫咗什錦刺身丼,淨係造型都滿分,而且仲要款款鮮甜,一絕仲會配埋沙律同蛋蛋,男仔都夠晒飽啦~

帶子都好厚肉鮮甜,點解佢淨係得銅鑼灣店呢~

大家埋嚟睇~吞拿魚佢生得幾靚仔~yummy~

仲會配埋沙律同蛋蛋,男仔都夠晒飽啦~