2022-01-05 236 views
鰂魚涌都開左分店,一定要去幫襯下,好多人食,仲有特別既露台位。午餐幾抵,送埋野飲,叫左巨型麵包釀咖喱牛腩 ($58),牛腩大大嚿又夠腍,唔錯。咖喱汁入晒麵包但又唔會太辣,食得好過癮。而且成個穀都係脆卜卜嫁,名乎其實外脆內軟。泰式雞肉炒金邊粉($58),味道OK,雞肉份量唔算太多,整體炒得偏濕,但個醬汁又係好味,酸酸甜甜好開胃。串燒拼盤(大),肉質幾juicy唔會燒到好乾,點埋汁就好美味。個人覺得份量都足夠,唔會細細舊一串,3-4個人分都OK。海南雞飯,經典款,正常質素飯唔算太油。衛生同店員服務可以更好,但可能每日都好多人食,所以難免會睇唔晒咁多枱。

海南雞飯,經典款,正常質素飯唔算太油。