2021-09-27 583 views
星期一中午時段, 去馬鞍山海柏食馬鞍山漢堡MOS BURGER 🍔 由於剛放學時段, 都有好幾枱中學生去食, 8成滿座。點了1)特級和牛漢堡 $31+配魔斯雞塊 及 汽水$23不得不讚mos burger之漢堡包是軟熟不濕不扁😐特級和牛? 🍔 牛肉漢堡一塊囉, 又唔覺幾特級, 質素又唔係話整好, 漢堡扒仲唔太熱。蕃茄片🍅特厚, 新鮮的魔斯雞塊就麻麻, 炸物一塊, 唔香唔脆唔好味。 本人覺得麥記好食d.2)黑醋雞肉漢堡 $27+配大厚切薯條及 汽水$22同樣漢堡包的麵包是軟熟不濕的, 讚炸雞配黑醋,但黑醋汁味道唔出, 唔覺是醋, 只是黑色醬甜甜的, 沒有酸醋味。大厚切薯條。~ 比麥記粗d囉, 但又講真, 麥記香脆d(如果即炸)。大厚切薯條味道及脆都普通, 比較粉。如果要跟漢堡比$22-$23 加配薯條/炸雞塊+汽水, 絕對不值的。漢堡包個麵包係好味的, 比麥記好既。總評環境清潔*● 8分員工服務*●7分。(因只收錢, 送餐)漢堡包 * ●8.5分加配小食* ●4分 (不加也罷,要收$2× 加配, 覺得唔值)

由於剛放學時段, 都有好幾枱中學生去食, 8成滿座。

點了
1)特級和牛漢堡 $31
+配魔斯雞塊 及 汽水$23

不得不讚mos burger之漢堡包是軟熟不濕不扁

蕃茄片🍅特厚, 新鮮的

魔斯雞塊就麻麻, 炸物一塊, 唔香唔脆唔好味
。 本人覺得麥記好食d.

2)黑醋雞肉漢堡 $27
+配大厚切薯條及 汽水$22

同樣漢堡包的麵包是軟熟不濕的, 讚

漢堡包個麵包係好味的, 比麥記好既。

總評
環境清潔*● 8分
員工服務*●7分。(因只收錢, 送餐)
漢堡包 * ●8.5分