2019-01-07 277 views
「咖啡弄」係我喜愛餐廳之一,原因地方舒適、食物有咸有甜,成為幾個女人相聚講是非嘆茶嘅好地方。如果要飽,一定要吃飯或三文治,今次叫咗豬肉饀。一份有3件,要同朋友share食,因為可以食多幾款三文治🥪: 之後食甜點,多款口味窩夫。配雪糕食一流,無咁漏。兩個女仔一人兩件便足夠。窩夫: 人數唔多,叫得兩款食物。另外一定要叫飲品!款式多,凍熱皆可。我就最愛飲朱古力,配牛奶🥛冰。因為熱朱古力會將牛奶冰溶解,中和變朱古力奶😂😂朱古力奶: 我朋友就order綠茶紅豆冰(應該係)未知味道如何,不過賣相不錯!綠茶冰:區區4款嘢都已經好飽,謹記窩夫可以最尾先上,因為雪糕會溶,食完三文治先食甜品就最😋😋

三文治🥪:

窩夫:

朱古力奶:

我朋友就order綠茶紅豆冰(應該係)
未知味道如何,不過賣相不錯!
綠茶冰:

😋😋
2019-01-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Tea)