2011-04-29 114 views
好想試呢間好耐了, 難得家姐由外地回港, 於是相約爸媽同家姐到來食Lunch, 早已聽說呢間好難book位, 所以早兩個多星期前已訂好位.......weekday嘅午餐時都有9成入座率, 真的多人喔!! 地方環境都好舒服, 服務生service都唔錯!!!食物方面都有好多選擇, 冷盤, 熱盤, 粥, 甜品,款式好多, 我很喜歡生蠔係即叫即上菜的方式, 可以好新鮮地放在你眼前, 還有自選粥, 可以選擇多款材料, 包括: 花膠, 燕窩............, 特別喜愛甜品的我, 試了多樣款式, 尤其喜愛芒果拿破侖 & 梳乎里, 老爸特別愛食梳乎里, 佢食左4個咁多, 可是Lunch時間太短好難樣樣試過, 我想下次要再去一次呢!!!!
冷盤多款式
生蠔新鮮
好味!!
梳乎里
芒果拿破侖
2011-03-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$180 (Lunch)
冷盤多款式
生蠔新鮮