2018-09-05 413 views
大概星期三12點30到 唔洗等就直入 坐底睇午餐menu叫咗一個炸雞餐(有7舊唔同味嘅炸雞,大概係招牌,初雪,甜辣,大蔥,蒜香,白郡主,另外一隻我係menu好似搵唔到 係一舊雞上面加左啲酸甜白色醬係上面)+芝士炒年糕伴拉麵首先,係呢個炸雞餐一黎 夾起咬一啖係勁熱👍🏻我最中意食嘅係蒜味雞(左下),同我係韓國食嘅差唔多味。第二隻好食嘅係初雪(左上),雞上面舖滿哂粉,個隻粉嘅味類似係蜂蜜牛油薯片,呢隻味嘅雞食一兩舊就ok 再多會好膩。其餘個啲雞好似只係淋少少汁係上面,一食哂有汁嘅皮,就冇哂味咁(右手邊上至下個三舊雞都係咁)。所以下次應該唔會再嗌呢個餐😩。之後!呢個拉麵勁多芝士呀!味道又唔係好辣,仲有2-3塊大嘅魚糕!年糕又煙un!呢樣嘢我覺得仲好食過啲炸雞!總括 質素還可以 有時心癢癢想食炸雞先會黎食 應該1年先食1次😂
大概星期三12點30到 唔洗等就直入 坐底睇午餐menu
炸雞達人8

首先,係呢個炸雞餐一黎 夾起咬一啖係勁熱👍🏻
我最中意食嘅係蒜味雞(左下),同我係韓國食嘅差唔多味。

所以下次應該唔會再嗌呢個餐😩。
芝士炒年糕伴拉麵

芝士炒年糕伴拉麵