2024-07-27
「熱情」+「冷靜🍚」+炸雞&糕串+特飲x2.❤️熱情:✨+$90 火焰之吻烤豬骨成個煲有巨量豬骨、烤年糕、肉丸條(?)、泡菜蛋👈🏻豬骨嘅質地偏嚡,帶有淡淡酒香同豬骨香🤤🤤🐽呢間幾好 免費提供即棄手套,可以戴住手套食 爽‼️;我覺得烤年糕好食啲~幾鍾意個焦香,煙韌得嚟冇痴牙🤍;肉丸條係我自己作嘅名🤣🤣有3條肉條嘅,食落好似肉丸啲味道+質感;呢間啲蛋有啲唔同,菜味有啲搶咗個蛋香🤏🏽🍳.💙冷靜:✨+$10 吞拿魚手抓飯成個配搭好正 我地好鍾意呢個‼️撈埋一齊 沙律、泡菜、紫菜香十足,有少少青瓜粒增添口感🥒,零tuna嘅腥臭味👌🏻🐠。成個飯好有痴力 唔會食到好論盡🍚.✨黃金蒜香炸雞 拼香腸年糕串炸雞幾好食喎,好juicy,可能醬汁嘅問題 外皮變得冇咁脆,但冇影響👌🏻蒜粒令炸雞更為惹味可口🐓🤤;香腸年糕串面頭有浸芝士粉調一調味,帶有鹹香🧀🧀.🌈飲品🍸:✨Shark attack鯊魚個口裏面有草莓syrup的🍓🤣,比我地倒入去🍸~呢杯飲品飲落有青檸糖漿🍋🟩+椰子香🥥,草莓味唔突出,整體個組合好特別同新奇,同埋好大杯😳😳🩵🩵.✨Jeju island beach哈哈 就係菠蘿特飲🍍,因為成杯飲品波蘿味十
❤️熱情:✨+$90 火焰之吻烤豬骨
💙冷靜:✨+$10 吞拿魚手抓飯
✨黃金蒜香炸雞 拼香腸年糕串
🌈飲品🍸:
✨Shark attack
✨Jeju island beach
哈哈 就係菠蘿特飲🍍,因為成杯飲品波蘿味十足,好有夏日風情☀️,少少解渴🤏🏽🤏🏽
✨Nene soda
Omg有曬咁多款soda口味😳😳有青提子、柚子、西柚、青蘋果、blue ocean、passion fruit口味,每杯細細杯咁 幾吸睛👁️。有4杯普通梳打味道唔甜,藍色嗰杯嘅味勁啲 甜甜地,而黃色嗰杯勁酸🍋