2023-06-13 1084 views
之前試過幾次假期下午嚟食,都覺得幾大份唔算貴,不過扒餐會比較好食。今次要評論主要係意粉,但意粉我只係食過一次,所以唔知其它係咪咁差,今次講嘅係木魚花三文魚長通粉,呢個真係麻麻哋,碟入面有兩粒迷你蠔,唔知係咪其他食物撈左入去,而啲三文魚就細粒過手指甲😑,幾乎唔見咁滯,係冇餐牌照片嗰啲咁大粒,反而蘑菇同木魚花就多🫠,所以絕對唔建議夜晚食呢個,因為幾乎係同茶餐廳$5x嗰啲冇分別,但係呢度晚飯食呢碟野就要$87仲有加一😑完全係貴又唔值。因為之前食午餐都係百零蚊,冇留意夜晚飲品要加$15,又唔知有加一,兩個人食咗$200,如果早知係咁嘅收費,情願過對面食咖哩好食好多。

2023-06-13
$100 (Dinner)