2015-07-08 2430 views
好食既野再食多次都唔區既! 星期五又黎食lunch啦, 上次講左好想食吉列豚肉, 所以今次就嗌左, 配青豆薯仔湯。其實我唔食青豆, 以前可以拎走佢, 點知原來青豆同薯仔都打融哂係湯入面, 想唔食都唔得啦! 成個湯好大浸青豆味, 無乜薯仔味, 所以飲左兩啖就放棄左...等左陣吉列豚肉就到啦, 我嗌既係大size所以有兩大塊。望個樣都覺得好味, 切落好鬆軟, 唔厚粉, 咬落去好爽外脆內軟, 而且唔會好乾, 就咁食都唔覺得油。旁邊仲有啲酸青瓜好開胃, 夾埋黎食就岩岩好, 唔洗食飯都夠啦! 個汁係好微辣既千島醬, 隔離仲有啲沙律醬椰菜絲, 都好好味。但個飯就差少少, 無珍珠米既感覺, 唔太中意。個menu有咁多野揀, 下次又可以食第2樣啦!
2015-06-26
$80 (Lunch)