2023-04-14 74 views
🟠 川式宮保雞丁飯($68)呢個係Lunch set,跟沙律或餐湯,仲可以半價配飲品。呢個雞丁飯有驚喜,辣度剛剛好,送飯一流👍🏻同埋雞丁既肉質幾嫩,無諗過係cafe入面既中式飯,都算有幾好既水準😎🟡雲呢拿雪糕窩夫配濃縮咖啡($75)呢個窩夫一上枱不得了,非常大碟,雪糕都好大球,配埋有黑糖水晶。窩夫好熱同脆,加上cream雪糕同水晶,口感正😋再試配上濃縮咖啡,變左有少少苦味,但唔會話好苦,都能夠接受,成個味道唔會太甜,唔錯🤓🟢 New富士山($33)因為係期間限定飲品,所以唔可以跟餐半價。飲品係爆炸糖檸檬梳打,外觀好靚,有富士山感,飲落味道好清新✨不過爆炸糖就感覺唔到😂
🟠 川式宮保雞丁飯($68)

🟡雲呢拿雪糕窩夫配濃縮咖啡($75)

🟢 New富士山($33)