2023-04-18 49 views
呢間以前一直只做Omakase,今日去尖沙咀行街收到傳單,原來而家仲做埋午餐set,見價錢合理就同朋友去試一試。其實午餐set有成14-15款選擇,有好多野都想試啊~~最正係可以將飯轉做湯烏冬或者蕎麥麵,仲要唔洗加錢,不過我太肚餓都係照要飯。我叫咗個滑蛋黒豚肉定食 $138,豬扒炸完唔會好乾,滑蛋做得岩岩好唔會過熟,仲有適量汁撈飯,最後我一個人都食晒成碗😋。機而且定食套餐仲有沙律、味噌湯、白飯、茶碗蒸及甜品朋友就叫咗個海鮮丼  $258,有6-7款唔同魚生,全部都好新鮮,呢個價錢好合理👍🏻店員全程都一直幫我地加茶,服務非常好,環境好靜,可以同朋友舒舒服服咁慢慢食。埋單既時候店員同我地講,原來呢個月做緊Omakase第二位半價,而且午市同晚市都有呢個優惠,之後要再約朋友黎食先。

機而且定食套餐仲有沙律、味噌湯、白飯、茶碗蒸及甜品
滑蛋黒豚肉定食
盛合海鮮丼

$150 (Lunch)
滑蛋黒豚肉定食
盛合海鮮丼