去厭左連鎖店食壽司既話,你可以去去九龍灣Megabox既日和號壽司料理!🍣 多選擇之餘,而家刺身同壽司都做緊單點半價promotion❣️仲唔大叫特叫!我地叫左..刺身:三文魚腩、劍魚楠、油甘魚同帶子好新鮮,而且份量都多,唔錯😋..壽司:火灸三文魚、花之戀、芒果花之戀、鰻魚、火灸柚子胡椒帆立貝、吉列炸蝦、海膽軍艦、螺肉軍艦、稻荷蟹子沙律、稻荷吞拿魚沙律全部壽司都好得好好食!火灸系列好焦香好特別、炸蝦炸得香脆、稻荷系列原來係腐皮包住內餡同壽司飯,好足料!..小食:八爪魚小丸子即係章魚燒,炸粉唔會好多,八爪魚好爽,最鍾意連埋上面既木魚同沙律醬同燒汁,好好食!..飲品:梅子青檸梳打、巨鋒梳打飲品唔錯,好解渴😌 不過梅子青檸梳打,梅味重,飲唔到青檸味🤣 當係梅子梳打就ok🤪..呢度既卡位坐得好舒服,食物都上得快,環境乾淨,大家來開megabox行街可以來呢間試試🤩
去厭左連鎖店食壽司既話,你可以去去九龍灣Megabox既日和號壽司料理!🍣 多選擇之餘,而家刺身壽司都做緊單點半價promotion❣️仲唔大叫特叫!我地叫左.
刺身
三文魚腩、劍魚楠、油甘魚同帶子
好新鮮,而且份量都多,唔錯😋.
壽司
小食:八爪魚小丸子
飲品:
梅子青檸梳打、巨鋒梳打
2021-10-19
Type of Meal