2022-11-29 26 views
今晚收工同傻寶寶👭🏽過嚟Megabox行街,發現有單點壽司、刺身做緊半價。🫶🏽。餐廳🍴就係Megabox 10樓嘅溜冰場出面😼。非常易搵。🤠餐廳座位闊落🛋️,傾計食嘢都好舒服😍。而且有日本鐵路🚞嘅車廂裝修做座位,🥳仲有個車頭可以打卡,非常特別。📸🐟 刺身➡️三文魚腩4片➡️劍魚腩4片➡️吞拿魚赤身4片➡️油甘魚4片我地揀下揀下就揀咗4️⃣款刺身。刺身類肥美鮮甜。😋🍣 壽司➡️帆立貝壽司➡️6吋三文魚壽司➡️吉列炸生蠔壽司➡️鰻魚壽司➡️親子花之戀➡️芒果花之戀➡️火炙左口魚邊壽司➡️胡麻醬火炙帆立貝壽司有多款壽司🍣可以選擇,1客1-2件。🥰全部大大件。🤩其中6️⃣吋三文魚壽司好長,成張棉胎咁。😎吉列炸生蠔壽司有驚喜🤓,唔多炸粉。😚食到啖啖蠔肉。🥹花之戀有幾款↔️有花之戀、親子花之戀、芒果花之戀。款式繁多。😉而且醋飯口感剛好,唔太鬆亦唔太緊。🤠🍙軍艦➡️海膽軍艦➡️香蔥吞拿魚腩碎軍艦➡️三文魚籽軍艦➡️芥辣八爪魚軍艦軍艦壽司食材足料。🤤大小形狀剛好一口一個,好滿足。🤭🧆 小食➡️八爪魚小丸子一碟4粒,丸子外層煙靭。😻八爪魚爽口彈牙。👏飲品我地點咗”梅子青檸梳打” & “檸檬梳打”。🥸解渴又解膩。🤩
今晚收工同傻寶寶👭🏽過嚟Megabox行街,發現有單點壽司刺身做緊半價。🫶🏽。

餐廳🍴就係Megabox 10樓嘅溜冰場出面😼。
非常易搵。🤠

餐廳座位闊落🛋️,傾計食嘢都好舒服😍。
而且有日本鐵路🚞嘅車廂裝修做座位,🥳
仲有個車頭可以打卡,非常特別。📸

🐟 刺身

➡️胡麻醬火炙帆立貝壽司

有多款壽司🍣可以選擇,1客1-2件。🥰
全部大大件。🤩
其中6️⃣吋三文魚壽司好長,成張棉胎咁。😎

吉列炸生蠔壽司有驚喜🤓,唔多炸粉。😚
食到啖啖蠔肉。🥹

花之戀有幾款↔️有花之戀、親子花之戀、芒果花之戀。
款式繁多。😉

而且醋飯口感剛好,唔太鬆亦唔太緊。🤠

🍙軍艦
➡️海膽軍艦
➡️香蔥吞拿魚腩碎軍艦
➡️三文魚籽軍艦
➡️芥辣八爪魚軍艦

軍艦壽司食材足料。🤤
大小形狀剛好一口一個,好滿足。🤭

🧆 小食
➡️八爪魚小丸子
一碟4粒,丸子外層煙靭。😻
八爪魚爽口彈牙。👏

飲品我地點咗”梅子青檸梳打” & “檸檬梳打”。🥸
解渴又解膩。🤩