2016-02-20
1904 views
朋友知道有半個優惠就約我一齊試 我地被安排在餐廳外位置用餐 位置有少少迫 我地兩個女仔坐 有時d人行過都會撞到 所以換著係外國人坐可能就......我地頭盤分別點左田螺同尼可斯沙律 我個沙律中規中規 無咩太特別 隻半熟蛋係最不錯朋友個田螺賣相唔錯 但無聽到佢有特別讚賞 之後佢加左原價$100食ribeye (半價期間只需$50)我就食漢堡飽份ribeye 廚師煮得唔錯 成數符合我地order 又唔會煎到好un 不過我個人食就唔係好食得到牛肉香味 話晒都angus beef 唔知係咪因為半價所以無用咁靚既ribeye覺得廚師技術搭救 不過連加一都少於$200 可以係金鐘食到田螺同牛扒真係抵到爆 唔可以咁多要求 至於我個漢堡飽 賣相好得意 d薯條有個好似炸爐架裝住 個飽份量好足 我食第1半個陣 個patty好juicy配合芝士都好好味 不過因為真係太飽 都隔住成2 3 個字先食第2半 唔知係咪太耐定我自己太飽 覺得入面塊牛好乾 不過呢d無得怪人用餐期間 員工人手充足 頭盤同主菜間都唔會等好耐 外籍經理又會周不時問下你食物味道如何 本身好想試埋甜品架 無奈真係太飽 下次有機會再試
本身好想試埋甜品架 無奈真係太飽 下次有機會再試