2017-06-28 52 views
而家晚市做優惠,食部隊鍋50%off一個餐60蚊有一個鍋一碗飯仲有甜品其實琴晚叫左兩個湯既口味,一個牛骨湯另一個係泡菜湯部隊鍋配料正常,都係有豆腐,牛餐肉,腸仔,金菇同菜自己覺得有茄汁豆怪怪地肉類可以揀牛,豬或雞我覺得牛肉都okay,唔會太肥,睇到鮮紅色既肉同食落都唔係霉,尚算新鮮六十蚊既鍋嚟講,份量都幾足夠,可以兩個人食炸脆皮豆腐,熱辣辣炸好要等一等先食得,炸槳薄薄一層,沾上椒鹽粉,食落香脆冇太大負擔,豆腐估計選用百福豆腐,一貫正常有豆味,每一舊都幾大舊架蠔仔煎餅,好似台式韓式crossover,上面千島醬好令人開胃,蠔仔都好多粒,唔會腥,配韮菜同其他配料,煎得好香,又唔會厚粉,我推介呢個甜品係有冰同movenpick雪糕堜我地當然揀後者,七仔賣三十蚊一杯架,抵哂!
而家晚市做優惠,食部隊鍋50%off
一個餐60蚊有一個鍋一碗飯仲有甜品

其實琴晚叫左兩個湯既口味,一個牛骨湯另一個係泡菜湯
部隊鍋配料正常,都係有豆腐,牛餐肉,腸仔,金菇同菜
自己覺得有茄汁豆怪怪地
肉類可以揀牛,豬或雞
六十蚊既鍋嚟講,份量都幾足夠,可以兩個人食

甜品係有冰同movenpick雪糕堜
我地當然揀後者,七仔賣三十蚊一杯架,抵哂!