2016-08-07 3363 views
趁著8 月中前metal steak 立食牛排有 50% discount, 即刻同honey 撐枱脚. 其實說半價都不是樣樣半價, 美國西冷, 肉眼等有半價, 近江牛就無. 明白既, 做生意都要賺.沒有訂枱, 6:45 到達G/F 仍然有吉枱. 一場黎到, 梗係要食半價優惠. 我order 250 g 美國西冷, honey要250g 美國肉眼. 都係要5 成熟, 不過明顯肉眼是overcook 了(可能250g 是太薄, 要 300 g 先會似樣d), 不過肉質尚算可接受, 上桌時基本上是 7 成以上熟. 西冷是 5 成都ok , 肉味都夠, 由於想試真d, 只灑上海鹽. 牛排上都沒見到其他食家post 相的格格紋, 扣了一點分. 飲品是沒有做半價的, 最後 2 份牛排(1 份跟飯+沙律+ 湯) + coke+ 特飲 $380 賣單. 都算ok 抵食. 大家可以趁有優惠一試.其實日本旅行時都食過立食牛排, 感覺是日本人服務上會比較貼心, 起碼用提供圍裙防止彈汁. 而通風亦比較好, 食完又有衣物專用除臭噴霧去除衣衫的油煙味.