半半炸雞(雞腿肉)🐔原本諗住叫一隻雞,但驚食唔晒同埋又想試下其他野,見到呢個半半炸雞腿肉total 12件,兩個人食岩岩好!👍見到佢炸雞都係新鮮炸起熱辣辣,外層炸到非常香脆,而入面因為係雞脾肉所以比起雞胸會更加嫩自選兩款味,我哋就揀咗蔥蒜醬油同埋甜辣味,每一舊炸雞都滿滿嘅醬,前者鹹鹹地甜甜地咁,夾埋啲蔥絲一齊食仲香口,而後者就唔洗講啦,係韓式炸雞必食嘅經典味道,其實唔會特別辣,唔食辣嘅朋友都岩食!😙炸雞跟set仲有埋汽水、炸薯條同埋酸蘿蔔,食炸雞緊係唔少得汽水同埋酸蘿蔔,絕對係perfect match,不過朋友表示最令佢驚喜嘅係呢度嘅薯條🍟 一樣又係新鮮炸起勁香脆,唔會軟淋淋😁👍泡菜炒飯飯炒到岩岩好乾身,再加埋泡菜同埋腸仔喺入面口感就更加豐富,同埋點少得韓式炒飯必備嘅紫菜同埋雞蛋,都幾正宗~魚糕串除咗炸雞之外,呢度仲有好幾款小食,見到有我至愛嘅魚糕串,即刻叫返串黎食,就咁食會比較淡味,如果有埋湯同埋個醬油就更加好🫢

半半炸雞(雞腿肉)🐔

泡菜炒飯