2024-11-28 245 views
夜晚晚想食炸雞,除左老麥,仲有咩揀?仲有李家啊!開到凌晨5點真係大癲!上次凌晨兩點幾同朋友去食,入面都仲有幾台客。識食梗係食佢嘅招牌「炸雞」!我地呢次嗌咗自選半半有骨炸雞(青辣椒蛋黃醬炸雞跟洋蔥mix辣咖哩味炸雞)($118+113)等左15分鐘先有野食,睇嚟係即叫即炸!食咗幾嚿都仲係熱辣辣🔥味道同雞嘅質地都唔差,喺半夜食到咁嘅質素嘅宵夜,都真係冇得彈啦。我同朋友都一致大推青辣椒蛋黃醬炸雞跟洋蔥,有少少洋蔥嘅辣,但係勁frrsh,可以綜合炸雞嘅油膩,食到最尾都唔滯😋(靜雞雞話你知,蛋黃醬係可以額外再fill!唔洗擔心食到後面啲雞冇醬)我地仲嗌咗個韓式魚子湯($198)呢個簡直係解救神器,飲完暖笠笠勁舒服。不過唔食得辣嘅朋友仔就要注意啦,呢款湯比想像中要辣好多,同平時嘅中辣差唔多。夜媽媽喺附近飲完酒嘅朋友仔下次不妨嚟呢到食埋個宵夜先走~
夜晚晚想食炸雞,除左老麥,仲有咩揀?
仲有李家啊!開到凌晨5點真係大癲!

我地仲嗌咗個韓式魚子湯($198)
呢個簡直係解救神器,飲完暖笠笠勁舒服。

夜媽媽喺附近飲完酒嘅朋友仔下次不妨嚟呢到食埋個宵夜先走~