2021-11-25
呢間係半山新開嘅𝗽𝘂𝗯✨除咗有酒飲之外 仲提供多國菜😚因為唔太鍾意飲酒 嗰日就諗住去試佢地嘅𝗺𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹 但原來𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵係冇嘅 大家要留意番👀.📌𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁 $118佢地3 𝗰𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵 𝘀𝗲𝘁比較抵食 $88有前菜+𝗺𝗮𝗶𝗻+甜品同飲品😛不過嗰日去我就嗌咗佢地啲𝗺𝗮𝗶𝗻 𝗰𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲😎雞胸肉超厚好大塊 入面仲釀滿水牛芝士,菠菜,蘑菇🥰雞胸煎得好香 咁當然冇即食雞胸咁嫩滑 口感都唔算太鞋太乾🐔好鍾意佢內餡好豐富 夾埋一齊食完全唔會𝗱𝗿𝘆😌佢底下面有勁多藍芝士醬 鹹香味十足💙不過都真係幾重口味 好彩個雞胸味調味唔濃 可以𝗯𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲番😝旁邊仲有炒雜菜同𝘀𝘁𝗲𝗮𝗸 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀😈雜菜都幾豐富 唔會好似平時咁得啲椰菜紅蘿蔔🥕薯條淨係用咗少少鹽嚟調味 炸得都唔算太脆🍟除咗啲藍芝士醬 整體味道都比較清 幾健康嘅感覺🌱佢就開喺247隔離 做完𝗴𝘆𝗺去食都唔錯😚.📌𝗨𝗦𝗗𝗔 𝗔𝗻𝗴𝘂𝘀 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗠𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮 $128呢個漢堡包一上枱 勁興奮 塊漢堡扒真係超大塊🍔不過…直啲講…佢都係食過最難食嘅漢堡扒🥺雖然好大塊 但
📌𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁 $118
𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗮𝘀𝘁
呢個漢堡包一上枱 勁興奮 塊漢堡扒真係超大塊🍔不過…直啲講…佢都係食過最難食嘅漢堡扒🥺雖然好大塊 但佢冇牛味冇肉汁 食落係一塊幾有彈性嘅扒😔不過可能員工係印度人 唔食牛?所以會鍾意啲冇乜牛味嘅野?🇮🇳唔理塊牛 個包係好食嘅😋用咗牛油烘過 面頭夠脆 包體鬆軟又帶微微甜味🧈入面仲有好多酸果,洋蔥,蕃茄,青瓜,生菜 都幾清新✨𝗺𝗲𝗻𝘂冇講錯 佢真係有大量嘅水牛芝士🧀但係天氣凍~好快就變咗一舊硬嘅芝 冇軟綿綿拉絲嘅口感🙈
📌𝗜𝗟𝗟𝗬 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲 $35
📌𝗛𝗼𝘁 𝗠𝗮𝘀𝗮𝗹𝗮 𝗧𝗲𝗮 $25
兩杯都正常普通~不過呢到嘅印度奶茶薑味比較出 同平時嗰啲香料味重嘅唔同😆冬天飲都唔錯🥰
𝗗𝗿𝗶𝗻𝗸𝘀