2022-02-19 160 views
好難食既pancake…因為K11會員生日優惠叫杯咖啡送pancake就去試下,等左好耐後終於上枱,點知係凍既,支叉一doc係唔彈之餘仲要塔嘅(係塔到不得了嗰隻),入邊唔熟、食落口感好差。之前食過其他pancake都唔係咁既。然後問佢地係咪正常,個哥哥仔話係架,半熟呀嘛,但我真係覺得食唔落口,佢問我係咪想熟啲,可以幫我整熟啲。於是又等左好耐出過第二份俾我,今次好啲,熟返啲,但都仲有8/9成熟既感覺,都係凍嘅,個面燶過頭先嗰份,同埋都有啲塔塔地。我好疑惑係我太無知定點,定係因為唔使錢所以求其整,之前食過幾間完全唔係咁樣樣既…. #最衰唔記得影第一次嗰轉個半熟樣#好彩杯咖啡仲ok#完全唔明點解會有咁多人話好食
好難食既pancake…

#最衰唔記得影第一次嗰轉個半熟樣
#好彩杯咖啡仲ok