2019-11-02 292 views
明白你哋今晚人手唔夠 做客啲都願意喺門口有耐性咁等 但係唔好利用左我哋嘅耐性而事事旦旦俾我哋一盒垃圾 大家咁夜都願意嚟搵食 肯定有你嘅價值 今日之前已經來過幾次 從第一次返到屋企打開有物超所值同手撕雞第一嘅感覺 之後每次買完返到嚟都會見到落單要求同最後出嚟嘅結果有相差 今晚更加離譜 落單嘅時候話到明少豉油 但係最後得到半盒豉油 變成豉油撈雞 再講手撕雞只有數條 完全唔係平時嘅水準 莫非賺太多 開始水準下降? 極之失望姑勿論今晚極之失望嘅結果 下次會再去多一次 希望水準可以返番以前一樣期待下一次水準嘅回歸

期待下一次水準嘅回歸
2019-11-02
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$32 (Last Night Supper)