(Non-member)
2007-06-25 1 views
經友人介紹,昨晚和朋友在此慶祝生日,由於朋友話這餐廳都几多人幫襯,所以我一早先訂定位,所以不用等位.之前問過餐廳經理,他們知道我朋友生日,還免去了cut cake fee. ^_^ 唔該晒!跟住我們每人叫了一款主菜,then出去取頭盤.冷盤有蝦,翡翠螺及南青口,都几新鮮,唔錯! 尤其是蝦,有蝦味!沙律款式不少,我最喜歡咖哩波羅chicken,caser salad 自己lo 也不錯!過了一會主菜到, 其中覺得安格斯牛扒最好味!羊仔柳井田累都不俗.其他OK la!甜品中芝士餅最好吃,都好濃味下,我鐘意:-)整體來說也不錯!最好要讚一讚經理,佢仲幫我們分好cake,服務真係一流!  :-D 下次和屋企人再來先!^_^

甜品中芝士餅最好吃,都好濃味下,我鐘意:-)