2019-06-21 496 views
難得放假梗係想食好啲啦但係又唔想去到咁遠唯有係屋企附近搵下有咩好食其實之前都食過幾次呢間鋪頭覺得都幾抵食因為佢晏晝大概100幾蚊一個煮食仲有一個半自助吧 出面有甜品沙律同埋一啲冷盤 因為最近想減肥所以都盡量揀啲多蛋白質少脂肪嘅食物 我就係貪呢度有一個雞餐同埋出邊有任食嘅沙律菜 一百零蚊食沙律同個雞其實都可以接受 因為出邊Cafe嗰啲沙律菜都唔只 唔想屋企煮嚟呢度食都可以減到肥幾好法式香草烤雞 $118肉質可以接受呢度有大概半邊雞羅勒醬小八爪魚長通粉 $88呢度最平嘅餐如果只係想試吓出邊嘅自助吧可以叫呢個同埋食出邊嘅自助吧最平 建議大家係自助吧拎多啲芝士加落去 咁就夠晒邪惡🤩🧀🧀🧀🧀炸魚柳配蟹肉薯餅 $98本來諗住炸魚都係一般野點知呢度都炸得幾好食 反而比燒雞更加好味 蟹肉薯餅就比較多薯餅 唔係太多蟹肉整體來講覺得呢度嘅價錢可以接受 食物質素都幾好不過唔算非常好食但係加埋出邊嘅自助吧一百幾蚊一個晏晝其實都可以食到好飽好抵食 可以當朝早加夜晚兩餐😂💪🏻👀👀

法式香草烤雞 $118

肉質可以接受呢度有大概半邊雞