深水埗角落咖啡小店🥯☕️ Will‘s Coffee 🏡 好難得深水埗有coffee house, 並非一般普通cafe/ 只專注做coffee 既coffee shop。 Coffee House 意思系:coffee 同食物都系重點做好。 唔系coffee好飲,食物一般。 (到底係我挑剔,定係有啲Cafe真係整得唔好食呢? 😆) Anyways,哩間coffee house主打提供食得健康少甜既食物同飲品。我一於叫左 貝果,試試佢地廚房嘅水準😎1)日式鰻魚滑蛋貝果漢堡貝果如果唔係新鮮嘅話,heat完之後都係會硬返好難食。呢間coffee House仲要只做外賣,想必系貨真價實先至提供高難度食物。貝果仲要有得揀種類,我就揀咗紅草頭😍😍。出菜個時,真系不得了。 鰻魚同滑蛋好大塊,差唔多我一隻手掌咁大!味道同貝果好夾,令我喜出望外, 10分推介!由於外賣,我返到公司( 10分鐘後)先食,但火🥯仲好煙銀鬆軟!真係知佢咩料😍2)岩鹽焦糖拿鐵特別附上外賣後嘅圖,見到咖啡面嘅奶泡冇消失就知道奶泡既功力!coffee好飲就當然, 奶嘅溫度同奶泡嘅厚度都好重要,果然一個外賣就知道咩料!推薦推薦! 🌸⭐️
深水埗角落咖啡小店🥯☕️
Will‘s Coffee 🏡

我一於叫左 貝果,試試佢地廚房嘅水準😎

1)日式鰻魚滑蛋貝果漢堡

2)岩鹽焦糖拿鐵