2016-06-04 1145 views
觀塘工廈區原來有好多好嘢食!細細嘅商場都搵到又平又抵食嘅正嘢!同男朋友食連鎖餐廳食到悶悶地就試吓新野啦!係門口見到個餐牌就覺得好靚好豐富最後叫咗兩個漢堡,其中一個跟餐!一個經典牛肉漢堡($49)一個炸魚漢堡 ($48)一個跟餐,要薯條同熱飲,熱飲點左桂圓紅棗茶 (加$20)好抵食熱辣辣新鮮上枱,個麵包微微脆,牛肉好juicy! 配料有蕃茄、芝士、洋蔥、酸瓜同生菜,都好足料!非常經典!隔離杯桂圓紅棗茶都相當有驚喜,茶包入面係大量紅棗碎同桂圓,味道剛剛好另外炸魚漢堡都一樣有驚喜,炸魚係Fish N' Chips嘅炸魚!皮脆肉嫩!只係他他醬略嫌多咗少少跟餐薯條係炸薯角,雖然啲薯條黐住晒,但味道都一樣好好嘅係豐富而又抵食嘅一餐
同男朋友食連鎖餐廳食到悶悶地就試吓新野啦!

係門口見到個餐牌就覺得好靚好豐富
最後叫咗兩個漢堡,其中一個跟餐!
一個經典牛肉漢堡($49)
一個炸魚漢堡 ($48)

經典漢堡配桂圓紅棗茶
炸魚漢堡
跟餐薯條係炸薯角,雖然啲薯條黐住晒,但味道都一樣好好嘅
跟餐薯條
係豐富而又抵食嘅一餐