2021-01-14
今日同女朋友黎到南丫島拍拖☺️咁去到12點幾大家都未食午餐一定係非精肚餓架啦🙊咁岩有朋友成日黎南丫島玩就話一定要試下呢間咁話喎🤪🤪咁咪試一試佢係咪咁正先,係碼頭行左一陣就到都算幾方便!就係呢間Best Kebab & Pizza 啦一坐底睇一睇menus都有幾多選擇,例如漢堡,意粉😳烤肉等,而我地就叫左漢堡同意粉試試羊肉芝士漢堡 ($50)+ 薯條 ($22) 8分第一樣我地選擇左漢堡同薯條☺️☺️諗住佢出名烤肉就試下羊肉漢堡啦!一咬落口羊味非常濃郁,啲肉汁差喎多漏出黎😛非常野味,搭配埋芝士嘅加持的確係無敵,薯條方面十分香脆同埋佢粗身少少係十分有口感😚會特別之處係佢有三種醬料俾你選擇,分別係茄汁,酸忌廉醬同埋辣醬岩曬唔同口味嘅人士自製香蒜蓉意粉配蝦 ($85)9分第二道菜我哋選擇咗意粉😳黎到之後一開始就比佢賣相吸引左!非常精緻好似好高級西餐廳咁,而意粉爽口彈牙☺️非常高質,蝦黎講新鮮得黎又充份同蒜蓉嘅味道融為一體,最可惜係份量不多,我同女朋友差d碟都食埋🤣🤣大家黎南丫島嘅朋友推薦呢間性價比高嘅餐廳比大家!
就係呢間Best Kebab & Pizza 啦
羊肉芝士漢堡 ($50)+ 薯條 ($22) 8分
自製香蒜蓉意粉配蝦 ($85)9分
大家黎南丫島嘅朋友推薦呢間性價比高嘅餐廳比大家!