2022-06-28 610 views
南區寶藏店💗想食就一定要訂位!小店得三張枱,walk in基本上係無可能🤔訂位嘅時候,記得問下有冇乜嘢可以預訂,例如圖九、十嘅大魷魚同盲鰽🤤因為佢哋每日朝早去街市拎貨,所以無訂就無得食㗎啦🫠叫得寶藏餐廳當然食物質素係極高!首先,食材絕對唔會過份調味,好多時坊間嘅串燒店都會用大量孜然粉/辣粉去掩飾食材嘅唔新鮮,但呢到就唔會啦!調味適中,食得出肉嘅本味,分得到牛羊雞豬🤤其次就係火候。見唔見到圖二嘅牛舌!!!!外焦內嫩,可以一個人食兩串🥲豬頸肉切到一粒粒,肥膏燒到少少脆,點解咁好食🥲🥲🥲🥲仲有薯條🍟薯條狂熱粉絲狂熱推薦,話同壽司郎比係有過之而無不及🫣雖然佢唔係用粗薯,但係非常實在,脆脆嘅薯皮包住熱辣辣嘅薯蓉,食到舌尖都會跳舞💃🏻💃🏻最緊要嘅當然係食材夠新鮮啦😙所有海鮮都彈牙爽甜,特別推薦要預訂嘅大魷魚同盲鰽。魷魚係滑身爽口無渣,燒到焦焦甜甜🤤我唔食魚都不停夾魚食🥹無腥味嘅魚係好正的🥹🥹🥹街坊小店食物質素高,價錢合理唔進取。
南區寶藏店💗

叫得寶藏餐廳當然食物質素係極高!

街坊小店食物質素高,價錢合理唔進取。