2024-07-28 38 views
店名: 紹香園 X 南本草地址: 佐敦彌敦道345號永安九龍中心地庫FB1號舖佐敦站B1出口,行5分鐘環境: 外賣價錢: 4/5味道: 4/5呢排見到有間新開涼茶x咖啡茶飲☕️嘅舖頭,行過就想試吓,仲見到有好多烘焙產品。望落去細細件好吸引🤩雲泡開心果堅果奶拿鐵❤️❤️❤️❤️$39呢排見到有好多開心果產品,見到呢一個十分之吸引🥰,店員仲話呢一款開心果拿鐵好暢銷1️⃣,絕對要一試。飲落有一陣陣開心果味,上面有奶蓋配上開心果碎。而且係用堅果奶代替牛奶🥛,感覺上比較健康😍手搖白桃粒粒梔子花茶❤️❤️❤️❤️❤️$32呢呢個白桃茶飲落去好清新,而且亦都有好多白桃粒粒🍑唔單止有得飲仲可以邊咬邊食,亦都唔會過甜呢款比較推薦😗朱古力扁可頌❤️❤️❤️❤️❤️$35咬落去好香脆,而且仲可以見到入面一層一層。呢款亦都係近排好熱門嘅甜品,朱古力味🍫亦都唔會過甜,可以一試🫶🏻美式軟心曲奇(花生醬)❤️❤️❤️❤️$28呢款係偏軟嘅曲奇餅🍪,花生味香濃🥜。食落去亦都唔會覺得好滯,配上花茶,絕對係下午茶首選
店名: 紹香園 X 南本草

地址: 佐敦彌敦道345號永安九龍中心地庫FB1號舖