💪🏻 椰子斑蘭冰 (+$8)好少可飲到斑蘭嘅飲品,作為斑蘭愛好者,我覺得呢個沙冰好好飲😋 好香嘅斑蘭味,而且成杯都係綠色好靚🤣 斑蘭配椰汁都好夾,同時飲到2種嘅味道!💪🏻 海南雞喇沙摻摻 ($58)喇沙湯底好濃郁,有好香嘅椰漿同蝦醬蝦膏味道,送麵一流!豆卜都索晒喇沙湯。海南雞係無骨,而且雞肉好滑身😋!💪🏻 巴東牛肉配斑蘭椰醬飯 ($62)巴東牛肉嘅味道同我之前係峇里食嘅相近,香料味同椰香味都突出!牛肉都炆得好入味同好淋,主要用牛腩位去整,肥瘦均勻。💪🏻 娘惹芝麻蝦多士+娘惹焗釀蟹蓋 (+$18/$22)蝦多士好香芝麻味,亦可以點南洋風沙律醬。蟹蓋mix咗一啲雜菜一齊整。味道:7.5/10性價比:8/10 食住瘦指數:💪🏻💪🏻/5 *下午茶價錢

💪🏻 椰子斑蘭冰 (+$8)

💪🏻 海南雞喇沙摻摻 ($58)

💪🏻 巴東牛肉配斑蘭椰醬飯 ($62)

💪🏻 娘惹芝麻蝦多士+娘惹焗釀蟹蓋 (+$18/$22)

味道:7.5/10
性價比:8/10