2021-11-08 177 views
🍜 亞金南洋茶室 (將軍澳) 🍜-星期日嘅夜晚,到到都要排隊,經過見到呢間唔使點排😹我之前已經食過佢哋嘅早餐覺得幾抵食👾所以我哋就直接入去試吓👻本身都驚伏伏地🤖好彩又幾好喎👾不過價錢可能因為有啲偏貴?所以比較少人排隊🤔-咖喱牛腩飯(配椰漿飯💰64):份量的確係比出邊少好多🤭但係味道就唔錯😋牛腩就真係正牛腩🤪小小筋都冇😂椰漿飯我自己就唔係好食得出椰香味🤣不過咖喱的確好食,同埋勝在啲汁夠多😍夠撈晒成個飯-招牌海鮮喇沙(配滲滲💰66):入邊有兩隻蝦、兩個魷魚圈、半隻雞蛋同埋魚片頭、豆卜等等😂味道方面一般,可以自選辣度,我叫咗小辣,對我黎講就啱啱好🥰-玻璃魷魚通菜(💰32):烚通菜加烚魷魚再落啲豉油-炸蝦餅💰38呢個即叫即炸反而有驚喜🤤食到尾聲嘅時候上枱🤭雖然飽咗但係都覺得好食😂外面炸得好脆口,入邊嘅蝦餅都頗彈牙😌值得一試—(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:7/10環境:8/10服務:8/10人均消費:$100———————————————▪店舖名稱: 亞金南洋茶室 (將軍澳) ▪店舖地址:🔸 將軍澳欣景路8號新都城中心二期高層地下UG051H號舖---------------------
🍜 亞金南洋茶室 (將軍澳) 🍜

咖喱牛腩飯(配椰漿飯💰64):

招牌海鮮喇沙(配滲滲💰66):

玻璃魷魚通菜(💰32):
烚通菜加烚魷魚再落啲豉油

炸蝦餅💰38

(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:7/10
環境:8/10
服務:8/10
人均消費:$100
———————————————
▪店舖名稱: 亞金南洋茶室 (將軍澳)
▪店舖地址:
🔸 將軍澳欣景路8號新都城中心二期高層地下UG051H號舖