2021-09-23
友人家有一大一小毛孩,知道南澳新開左間可以帶寵物入內進食,兼且有Pet Menu, 所以特登過嚟幫襯一入門口已經充滿舊美式風格,啱哂喜歡打咭嘅朋友仔🥰Dinner Special 主要有四個main course 選擇,另外亦有All day Breakfast 已經包括有餐湯,沙律和飲料今日係意大利雜菜湯,餐湯足料,沙律菜新鮮,作為餐前嘅序幕😊先嚟兩杯邪惡嘅朱古力奶昔和雲呢拿奶昔,奶昔上面鋪滿層層奶油,增加口感晚餐只需加$28便有一大杯奶昔Texas Burger徳州漢堡漢堡除了有手打漢堡牛肉之外,更加有煎香嘅煙肉,燒烤醬芝士炒洋蔥,墨西哥辣椒,沙律菜,每咬一口,非常滿足加埋熱辣辣香脆炸薯條做配菜,充滿美式風格。Roasted Lemon Pepper Chicken 美式慢烤雞用檸檬黑椒慢慢烤雞,雞肉嫩滑。更配了薯蓉和炒雜菜, 完美組合.Chocolate Walnut crushed walnuts晚餐甜品只需加入$28,朱古力布朗尼配核桃碎,上面加個雲呢拿雪糕球一粒櫻桃裝飾,十分可愛😍Apple Pie經典美式蘋果批,滲滿蘋果餡料,旁邊配了我至愛嘅朱古力雪糕球, 真係無法抵抗.
一入門口已經充滿舊美式風格,啱哂喜歡打咭嘅朋友仔🥰
已經包括有餐湯,沙律和飲料
今日係意大利雜菜湯,餐湯足料,沙律菜新鮮,作為餐前嘅序幕😊
Texas Burger徳州漢堡
Apple Pie
餐廳分有兩區,我今次冇帶毛孩所以選擇只供食客入內坐,有服務式嘅美式卡位。
如果有毛小孩嘅朋友更可以選擇較多打咭位嘅快餐自助形式區,方便唔同嘅朋友仔,十分細心