2018-04-11 3640 views
一向都好中意食傳統糕點既我~上網見到呢間都幾多人讚,順路去開太子就食埋嚕😏👉🏿✨糕點 Hkd 7 💸 (30蚊5件)📌我叫左椰汁糕,綠豆糕同南瓜糕🙂佢既椰汁糕係非常之濃郁既椰子味,唔會好假,係天然既同埋好清涼👌🏽而南瓜味第一啖係冇咩感覺,再食多啖啲南瓜味湧晒出黎!😳仲要有埋南瓜蓉,出奇地好食喎!綠豆糕就更正😈好似食緊糕狀既綠豆沙咁,啖啖都係綠豆,佢係偏向蓉但仲食到粒狀,都好食呀✨👉🏿✨砵仔糕 Hkd 15/2個 💸📌多豆到痴左線,甜度岩岩好,芝麻味個個必試!真係好濃厚,好特別呀👍🏿👉🏿✨芝麻卷 Hkd 18 💸📌好似一場黎到唔食唔得喎!真係卷出黎個形狀好令,食落口完全係芝麻糊既濃縮版,點解可以咁正😫不過食舊已經飽嚕~可能太膩啦,但都值得一試架✨

👉🏿✨糕點 Hkd 7 💸 (30蚊5件)

👉🏿✨砵仔糕 Hkd 15/2個 💸

👉🏿✨芝麻卷 Hkd 18 💸