2019-07-25 508 views
阿叔又嚟南豐紗廠打卡📸喇!打卡之餘,當然又要幫襯一吓呢度嘅小店,今次健康啲,唔飲咖啡☕️轉飲果茶🥤。.呢間果茶店好易搵,一入門口就見到,店內選取水耕蔬果🥒🍎🍊🍋做水果茶,所以絕無添加,好健康咁話!阿叔同朋友就分別揀咗#洛神花蜂蜜椰果 ($30) 同埋 #蜂盛水果茶 ($32),洛神花酸酸嘅味道喺呢排咁熱嘅天氣下飲啱晒,加埋QQ嘅椰果,有咬口又醒神!🤩相反水果茶就一般咗啲,一般嘅一般,茶味唔算強,不過喜歡甜嘅朋友應該都會鍾意。😇.呢度唔單止賣水果茶,仲有埋無添加蔬果賣添,全部來自貴州、廣州等水耕農場,阿叔少買餸,唔知正唔正,便唔便,試過好嘅話就分享畀我知啦!😛😛😛