2024-08-23 1228 views
同事帶我嚟呢度LUNCH,我先知原來呢間酒吧下午係食印度野,而且價錢仲好抵😯,最平一個Set Lunch包餐湯同餐飲都只係$68,仲要有豬牛羊雞魚素供選擇,啱哂唔同人嘅需要!! 🙉平日星期三LUNCH,只得我地幾枱客,所以唔BOOK枱都無問題。套餐可以揀白飯或者Nan,呢度唔洗加錢轉就可以食到Nan,我就當然揀佢啦!! 圖中係兩人份量,每人有四塊。暖暖地嘅Nan,齋食會食到好重嘅麵粉味,焦左嘅位置多左份焦香而更好味;口感好煙韌,夠乾身、唔油膩,係一款幾好味嘅Nan😋。食飯嘅同事話我知,D飯好普通,普通到就係平時碟頭飯果D,並唔係印度米。咖哩雞$68望落個盤細細個,但其實無論雞定咖哩汁,份量都好足夠,一個女仔食哂D雞同三塊Nan已經好夠飽🙊。咖哩食落好舒服,香料味唔算好濃、甜甜地、一D都唔辣、鹹度適中。雞肉食落似雞胸肉,肉質比較鞋,但勝在唔韌、唔痴牙,份量多,蛋白質豐富。餐湯係蕃茄菜湯,飲落似落左少少麵粉嘅質地,茄醬味濃,唔係我杯茶。午市除左有套餐外,其實都可以單點主餐牌,不過價錢唔平,同埋份量比較適合Share。餐廳有加一,接受信用卡付款。

圖中係兩人份量,每人有四塊。

咖哩雞$68

2024-08-21
$75 (Lunch)