2017-10-13 112 views
印度戲睇得多,好多時候都比佢搞到好想食印度菜,咖哩角同Lassi仲有咖哩配naan真係一流,好想用手食埋😹今日放學同同學一齊去食curry curry,去左中環食一間樓上既印度餐廳😎一入去就聞到極大既curry香味同香料味,好似去左印度咁😹一人一杯芒果Lassi是常識,依度既芒果味一啲都唔假,又唔太甜,好好飲🤤上左三款醬,我個人一向都食開青色個款,今次迷上左中間個個,辣得黎勁香😎samosa🤓咖啡角,熱辣辣到會出煙,十分飽滿,裡面既餡做得極香,連平時唔食既鷹嘴豆我都食埋😻雜菜咖哩魚,唔太辣,魚係真點魚,唔係魚柳,津津有味💕芝士naan,鬆軟綿密,薄薄一層芝士香,唔太油,值得一讚☺️見佢lunch有buffet食,88咋好想試🤔🤔🤔

雜菜咖哩魚,唔太辣,魚係真點魚,唔係魚柳,津津有味💕

見佢lunch有buffet食,88咋好想試🤔🤔🤔