2022-09-14
在荃灣地鐵站附近新開了一間賣台式飯團的店舖,重要的是它有超•級•多口味選擇🔥分別有啖啖肉系列、海鮮飯團系列、鹹蛋黃系列和芝士飯團系列~聽個名已經好吸引,真係實有一款岩自己口味😚-🎈芝士鰻魚飯團 $46即叫即整❤️拎到返屋企食都仲係熱辣辣~雖然就咁睇價錢可能會覺得有啲貴,但真係物超所值😎份量超多,基本上一個女仔其實食半個左右已經好飽,同埋餡料豐富,全部都係紫米包住,屬於澱粉質所以都會比較飽肚!裡面餡料除左係有芝士鰻魚之外,仲會有油炸鬼、肉鬆、火腿等😌超滿足!-🎈廣島黑椒豬扒飯團 $38呢款黑椒味相對重一點!食落會有少少辣辣地咁好惹味!同埋裡面加了生菜絲,感覺好似健康啲😂(但其實又唔係哈哈因為裡面有沙律醬)🤣-🎈燒仙草奶茶大滿足 (少糖) $33真心好滿意😍因為裡面係有齊哂所有的配料,包括仙草、珍珠及椰果😙勁有咬口!-🎈鴨屎香檸茶 $36好refreshing的檸檬茶😆正常發揮~-🔸阿杏飯團📍荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖
🎈芝士鰻魚飯團 $46
🎈廣島黑椒豬扒飯團 $38
🎈燒仙草奶茶大滿足 (少糖) $33
🎈鴨屎香檸茶 $36
好refreshing的檸檬茶😆正常發揮~
🔸阿杏飯團
📍荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖