2024-06-03 95 views
1. 生煎包4個 $30生煎包係幾出色既,即叫即整,上到枱仲係熱到出煙!仲要寫到明冇爆汁/穿左…會換過!生煎包味道都唔錯,好多肉汁,餡都算大舊既,但扣分位一定係個包厚!個底係煎得好脆,但一咬開就會見到個底既皮係幾厚!不過價錢唔貴,性價比高!2. 麻醬手撕雞絲粉皮 $35麻醬都幾香,青瓜絲同粉皮都算多,價錢都唔貴,但性價比唔高,因為得幾條雞絲咋😩會寧願比多少少錢…多返啲雞絲囉😕3. 上海排骨菜飯 $42菜飯係幾好食,不過排骨就真心好薄!冇口感可言!而且上到台…件炸排骨…係凍既😕真心有啲失望!另外豬排係以日式炸法去做,凍左…油膩感就更突出😟4. 糖醋炸排骨菜飯 $46呢個既炸排骨…係炸「豬肉粒」,同上海排骨菜飯既唔係同一種排骨,但炸既方式係一樣,日式炸法!糖醋係有個醬汁用來醮!不過可能係肉粒,有返啲厚度,肉粒有少少唔熟,而且肉粒相對肥少少,咬開啲舊肉,油脂會標出嚟🙈服務都幾好,我地同店員話炸排骨舊肉生生地,店員都馬上換過比我地,都有禮貌地講返唔好意思同送左兩個生煎包比我地!
1. 生煎包4個 $30

2. 麻醬手撕雞絲粉皮 $35

3. 上海排骨菜飯 $42

4. 糖醋炸排骨菜飯 $46

生煎包
麻醬手撕雞絲粉皮
糖醋炸排骨菜飯
上海排骨菜飯
$77 (Dinner)
生煎包
  • 招牌生煎包