2023-08-02 24 views
好耐之前我去過鴻圖中心食嘢,原來而家裏面啲舖頭同我之前去嘅已經變晒今次食咗漢堡包,店舖入邊嘅位置唔算好多,另外仲有露天嘅位置。不過天氣比較熱,我哋都係選擇有冷氣嘅地方。我哋一人一個漢堡同小食🤭🤭🤭可惜今次冇明太子蝦堡🥲經典之堡($60)味道:🌕🌕🌕🌕🌑評價:層次分明入面配有芝士,生菜,蕃茄。漢堡係用手打美國穀飼牛肉,幾juicy麵包亦有烘過,脆口,一啖過口感好豐富。加上秘製醬汁,好惹味。魚Full之堡($62)味道:🌕🌕🌕🌕🌗評價:首先我俾佢個名吸引到,仲估好似連鎖快餐店嘅魚柳包,點知魚柳勁大塊,啖啖炸魚,食得好滋味🤭加上配蜜糖芥末醬,Perfect match肉汁芝士薯條($32)味道:🌕🌕🌕🌗🌑評價:醬汁好惹味,配上大量芝士,有拉絲😍😍😍薯條比較遜色少少,好快就淋晒,可惜可惜洋蔥圈($39)味道:🌕🌕🌕🌗🌑評價:正常發揮,不過份量好多。📌MOO MOO (觀塘)觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖

經典之堡($60)
味道:🌕🌕🌕🌕🌑

魚Full之堡($62)
味道:🌕🌕🌕🌕🌗

肉汁芝士薯條($32)
味道:🌕🌕🌕🌗🌑

洋蔥圈($39)
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
評價:正常發揮,不過份量好多。

📌MOO MOO (觀塘)
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖