2020-10-15
同朋友去粉嶺,搵到呢間小店好似唔錯點知一開openrice就見到一大堆level 1既人話服務差,又乜乜乜咁。又用哂疊字又唔知點,總之就好齊心咁話服務態度差本身都有少少驚中伏,結果小店完全係超水準。服務態度好,野食高質,連份menu都靚過人。去嗰日仲有寄賣月餅添。先講左服務先,跟著再講野食。店員有禮貌,serve野食既時候都會好小心,又會介紹唔同既咖啡比客人,我完全見唔到有咩問題。首先比大家望下個靚靚menu︰份menu太大份,我冇影哂咁多頁。總之就超精美超有心機既menu。然後講下食物,我哋叫左︰蜜糖牛肉芝士厚切三文治、肉鬆滑蛋芝士厚切三文治、肉桂鮮奶、海鹽焦糖咖啡三文治好脆,熱辣辣勁新鮮,芝士份量啱啱好,有拉絲既效果又唔會太膩蜜糖牛肉芝士厚切三文治︰本身以為會係平時蛋牛治嗰種碎牛/咸牛,點知竟然係肥牛肉鬆滑蛋芝士厚切三文治︰肉鬆份量好多,一邊食一邊跌,滑蛋同芝士令到口感好有層次肉桂鮮奶︰超香,店員拎緊過黎既時候已經聞到,唔會好熱,肉桂同鮮奶味道好夾海鹽焦糖咖啡︰海鹽同焦糖既份量幾多,但係又唔會蓋過咖啡味,咖啡冇咩酸味,非常啱我總括黎講,服務態度好,野食新鮮大份好食,非常推介大家去食
首先比大家望下個靚靚menu︰
總括黎講,服務態度好,野食新鮮大份好食,非常推介大家去食。