2023-09-22
台灣人氣脆皮雞排專門店「2派克雞排」,出名雞排夠厚身而且嫩滑多汁~💦自從佢選址紅磡之後一直都想搵機會去試,今日終於食到啦🎊仲嗌多咗幾樣網上好多人推介嘅東西,試吓係咪真係名副其實😏唔覺唔覺都嗌咗好多嘢😂好彩最後都食得晒😮💨炸雞排雞髀🍗雞排雞髀即叫即炸😍熱辣辣的脆皮炸雞排,無骨脆卜卜,大大塊超厚肉但係個肉質都可以保持到juicy😋 調味粉方面有8款選擇,分別是原味椒鹽、芝士、梅子、麻辣、芥末Wasabi、辣味、海苔及咖喱味,每款炸物都可以混合2種口味!地瓜條➕薯條炸地瓜條同薯條肉質綿密💛薯條外脆內嫰、地瓜身氣炸到釋出糖膠,就像天然的蜜糖🍯不過,冷卻後會有點失色🥲所以建議最好趁熱食香芋丸🍠💜以香甜地瓜做成的皮面, 包著香芋泥,脆而薄的炸麵, 外脆內軟 香甜濃郁的享受💕頁豆腐🫘外表蓬蓬的吃起來酥酥的🤪,咬下去之後的感覺有點像是空心的,口感層次豐富,食完又會想再食😍
炸雞排雞髀🍗
地瓜條➕薯條