2024-09-30
台灣超人氣嘅雞排開到嚟紅磡啦✨全部野食都係即叫即炸,務求做到最完美😍宜家搭個車就可以食到嚕🤩 仲有ꜱʜᴀᴋᴇ ꜱʜᴀᴋᴇ粉可以揀💗 聽聞喺台灣要大排長龍添嫁😚1️⃣ 脆皮無骨雞腿排🐥一塊嘅ꜱɪᴢᴇ大過隻手,仲要係超厚肉添嫁🤘🏻 外面嘅皮炸到金黃色,咬落脆卜卜😍加上有好豐富嘅肉汁,真係勁ᴊᴜɪᴄʏ👅 仲可以加埋調味粉~ 我就覺得香辣芝士味係最夾😍2️⃣ 黃金香芋丸🥚次次見到香芋製品都唔會放過嫁😛 呢到嘅香芋丸同平時食開嘅好唔同,因為中間係加入咗鹹蛋黃嫁,真係超邪惡‼️ 芋頭蓉口感好綿密,係好細膩嘅口感🥺3️⃣ 甜不辣🐟外表短短哋又粗粗哋嘅魚糕就係叫甜不辣啦😎 咬落口煙煙韌韌,好有口感,配埋梅子海苔味係會令人食過返尋味😌4️⃣ 甜薯地瓜條🍠炸物除咗肉類之外,炸蔬菜都唔錯㗎🙈 中意食薯條嘅我又點會錯過呢~ 粗切嘅番薯條真係正過平時幼幼嘅薯條,同樣哋可以揀調味呢✨ 加入芥末粉後嘅味道好過癮,而且一份嘅份量都頗多嫁🫣
全部野食都係即叫即炸,務求做到最完美😍
1️⃣ 脆皮無骨雞腿排🐥
2️⃣ 黃金香芋丸🥚